Villa Palmbeach

Studentenhuis Curacao

Op enkele minuten afstand van de populaire stranden Cabana beach, Wet&Wild en Mambo Beach. 5 minuten van Punda om te shoppen, uitgaan.. dit maakt de Bonitostraat een centrale en perfecte locatie voor studenten.

De Bonitostraat komt uit aan zee en is een zijstraat van Martin Luther King Boulevard, die langs de zuidkust van Willemstad loopt. Het is een zeer rustige wijk die zich kenmerkt met een open karakter. Op het strand is er een heerlijke plek om kampvuren te maken en te genieten van een (nachtelijke) caribische zwempartij.

Aan de overkant van de bonitostraat ligt de Boulevard supermarkt, perfect voor je dagelijkse boodschappen met onder andere producten uit Nederland. 's Avonds staat op de parkeerplaats een truki pan voor de snelle avond snack. Naast de supermarkt is ook een pinautomaat en een tankstation. Iets verder zijn o.a. een autoverhuurder, een chinese snack en wasserette aanwezig.

Naast werk of stage in de horeca, zijn er veel scholen in de buurt. Dit maakt ons ook aantrekkelijk voor stages in het onderwijs. Duikschool Atlantis en luxe resort Boase zijn twee straten verder op gevestigd.
Het E-commerce park is een bedrijven complex slechts enkele straten van ons vandaan. Daar zijn verschillende bedrijven gevestigd, waar stage plekken worden aangeboden.

Er zijn ook vele ov-busjes die langs de bonitostraat rijden. Voor degene die een auto huren, deze kan natuurlijk voor het studentenhuis en in de straat worden geparkeerd.

Winkelcentra in Salina en Promenade,Suikertuintje,Bloempot zijn relatief dichtbij.
Ook is het makkelijk met de auto naar Zeelandia te rijden waaronder de AH is gevestigd.

Aan het begin van de bonitostraat is er een vakantiehuis, daarnaast zijn er ook verschillende vakantie resorts in de buurt. Ideaal voor bijvoorbeeld ouders die voor een week of twee het eiland bezoeken.