Villa Palmbeach

Studentenhuis Curacao


Internet: In het studentenhuis staat voor de huurders gratis wifi internetverbinding ter beschikking. De upload en download snelheid is goed genoeg voor verschillende gelijktijdige audio/video streams en zoals youtube en skype.


TV: In de gezamelijke woonkamer staat een tv met diverse nederlandse en buitenlandse kanalen. De lcd-tv kan ook als monitor voor pc's of game-consoles worden gebruikt.


Console: Game-consoles zijn aanwezig, maar zijn niet aangesloten en worden niet gebruikt..


Keuken: Er is een gezamelijke keuken; met een blender, magnetron, waterkoker, koffiezetter, tosti-apparaat en gasfornuis met oven. Pannen, borden en bestek ed. zijn kosteloos aanwezig, maar vervangingen en aanvullingen dienen op eigen initiatief te worden aangeschaft. In de keuken staan twee grote kasten, ieder heeft een eigen plank voor zijn of haar boodschappen.


Badkamers: Er zijn twee gezamelijke badkamers, deze worden samen met de andere gemeenschappelijke ruimtes een of twee keer per week door de schoonmaakster gereinigd.


Tuin/Patio: Het leven speelt zich op Curacao buiten af, het klimaat is er ook naar. Ook bij ons is er genoeg ruimte rondom het huis om gezamelijk te zitten en te eten of drinken. Bar-B-Q, eettafel en ligbedden zijn ook aanwezig.


Parkeren: Uw (huur)auto kan gewoon bij ons in de straat geparkeerd worden en dit is natuurlijk kostenloos, de parkeerplaats tussen de bonitostraat en de supermarkt is ook prima te gebruiken.


Strand: Bij Villa Palm Beach wóónt U bij de zee. Er is een plek voor kampvuren, je kan cocosnotenmelk drinken uit de gevallen cocosnoten, zwemmen, duiken en snorkelen etc etc.


De Kamers: Er zijn 9m2 eenpersoons- en 12m2 tweepersoonskamers allen hebben een :
- eenmalig opgemaakt bed bij aankomst
- spiegel
- stoel
- (wand)tafeltje
- kledingkast
- kamerkluisje
- staande ventilator
- koelkast
- scherp tarief inclusief water,gas en lichtVoor beschikbaarheid en tarief informatie mail naar info@room4rent.nl.